Bereikbaar

24/7

Afvoer ontstoppen Utrecht

Voor al uw verstoppingen en water problemen
  • Lekkage
  • Verstoppingen
  • 24/7 ontstoppingsdienst
  • Leidingen vervangen
  • CV Ketel installatie en reparatie
Bel ons nuContact

Afvoer ontstoppen

Het ontstoppen van een verstopte afvoer is heel vervelend en kan heel lastig zijn om te verhelpen. Een diep gelegen blokkade is met een simpele rubberen huis-, tuin- en keukenontstopper niet op te lossen. In enkele gevallen is het zelf onmogelijk, wanneer de verstopping veroorzaakt wordt door een breuk of scheur in uw leiding. Een vakkundige loodgieter van Loodgieter Utrecht kan u daar echt gelukkig wel bij helpen. Ieder huishouden of bedrijf krijgt wel eens te maken met een verstopte afvoer. Gek is het niet, want je gebruikt immers het toilet, de keuken en uw badkamer op dagelijkse basis. Meerdere keren per dag zelfs. En buiten gebruikt u ook verschillende afvoeren, zoals die van de dakgoot of regenpijp, waar bladeren en ander vuil voor een verstopping kunnen zorgen. Wat de oorzaak van het probleem ook is, wij bieden altijd een passende oplossing.

Loodgieter Utrecht

Onze vakkundige loodgieters hebben voldoende apparaten om uw probleem te verhelpen. Zij weten wat ze moeten inzetten bij elk probleem. Zo kunnen we met een kleine camera in uw leidingen kijken om te zien wat de aard van het probleem is. Met een aakje of ontstoppingsveer kunnen we eventuele grote blokkades verwijderen, zoals bladeren of toiletpapier. Verder kunnen we met een hogedrukspuit de leidingen goed doorspoelen. Daarna kijken we nog eens met de camera om te zien of alles moois schoon is. Eventuele scheurtjes of barsten kunnen we ook al zien en zullen u hier tijdig op attenderen. Ook kunnen wij u persoonlijk advies geven om verstoppingen in de afvoer in de toekomst te kunnen voorkomen. Want voorkomen is natuurlijk nog altijd beter dan genezen. Door onze 20 jaar ervaring in de loodgieterswereld kunnen we snel het probleem oplossen, zonder dat u belemmert wordt in uw dagelijkse bezigheden. Wanneer het probleem te diep zit, of door een breuk of andere schade is aangericht, gaan wij ook dit vakkundig voor u behandelen. We kunnen ook, indien dit nodig is, stukken leiding vervangen of repareren. Met andere woorden; niks is ons te gek of te moeilijk of te veel. Wij zorgen er altijd voor dat u weer met een gerust hart het water kunt wegspoelen. Linksom, rechtsom of rechtdoor, we vinden altijd een geschikte oplossing.

afvoer ontstoppen utrecht
afvoer ontstoppen
afvoer verstopt utrecht
loodgieter utrecht
verstopte afvoer utrecht

Loodgieter nodig in Utrecht? Wij zijn inmiddels 20 jaar werkzaam in Utrecht en omgeving. Staat uw wijk er niet tussen? Geen probleem! Bel ons om erachter te komen of wij ook bij u in de buurt komen. Wij helpen u graag verder. Wij hebben goede samenwerkingen met loodgieters in de steden om ons heen. Heeft u problemen in Flevoland, dan kunt u contact opnemen met onze partners van Loodgieter Almere.

24/7 loodgieter utrecht

Erkende loodgieter

24/7 Service

De betrouwbare en erkende loodgieter Utrecht beschikt over een landelijk netwerk van zeer ervaren lokale installateurs. Onze installateurs staan 24 uur per dag paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

R

Toilet verstopt

R

Lekkage

R

Douchputje verstopt

R

Gootsteen ontstoppen