Bereikbaar

24/7

CV ketel reparatie Utrecht

Voor al uw verstoppingen en water problemen
  • Lekkage
  • Verstoppingen
  • 24/7 ontstoppingsdienst
  • Leidingen vervangen
  • CV Ketel installatie en reparatie
Bel ons nuContact

CV Ketel reparatie en installatie

Wanneer u merkt dat u geen warm water meer uit de kranen krijgt of de verwarming koud blijft indien u deze wel degelijk heeft aangezet, weet u dat u een probleem met de CV ketel heeft. Deze regelt de toevoer van warm water in uw huis. Een CV ketel kent heel veel onderdelen, die allemaal eens een storing kunnen geven. Dit is iets waar u zelf in de meeste gevallen weinig aan kunt doen en waarschijnlijk ook geen kennis van heeft. Vaak moet een onderdeel vervangen of gerepareerd worden en deze onderdelen en hulpmiddelen heeft u thuis niet voor handen. Wij hebben ze gelukkig wel en zetten ze graag in om uw huis weer lekker warm te krijgen.

Loodgieter Utrecht

De ervaren loodgieters van Loodgieter Utrecht zijn niet alleen gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, maar hebben ook kennis van CV ketels, het onderhoud, de reparaties of de vervanging hiervan. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten CV ketels van verschillende merken. Gelukkig hebben wij van ieder merk de juiste onderdelen op voorraad en hebben we gerichte kennis van ieder type CV ketel. Omdat we onze kennis op peil houden, weten we ook alles van de meest hypermoderne en de wat oudere modellen CV ketels af. Dat is fijn voor ons en geruststellend voor u. We bekijken eerst waar het probleem of de storing vandaan komt. Daarna vinden we uit wat de aanleiding is. Misschien is een onderdeel wel gewoon stuk of nodig aan vervanging toe. Onderdelen slijten nu eenmaal met de jaren, daar kan helemaal niemand iets aan doen. Maar het is natuurlijk erg vervelend wanneer dit problemen oplevert. Wij vervangen het onderdeel en zorgen ervoor dat de CV ketel weer doet waarvoor hij gemaakt is; uw huis en het water verwarmen. Ook kijken we gelijk even naar de rest van uw CV ketel. Als ons iets opvalt, of als er meerdere problemen lijken op te komen, melden we dit bij u. U krijgt de keus of u dit gelijk wilt laten behandelen of nog even wacht. We staan u altijd bij, met vakkundig advies en de juiste handelingen. Dankzij onze erkende vakmannen zit u er binnen no-time weer lekker warmpjes bij. Dat garanderen we u.

CV ketel reparatie
cv ketel onderhoud
cv ketel reparatie
ontstoppingsbedrijf utrecht
cv ketel reparatie

Loodgieter nodig in Utrecht? Wij zijn inmiddels 20 jaar werkzaam in Utrecht en omgeving. Staat uw wijk er niet tussen? Geen probleem! Bel ons om erachter te komen of wij ook bij u in de buurt komen. Wij helpen u graag verder. Voor problemen in de omgeving van Amsterdam¬† kunt u contact opnemen me onze collega’s van Ontstoppingsbedrijf Amsterdam.

24/7 loodgieter utrecht

Erkende loodgieter

24/7 Service

De betrouwbare en erkende loodgieter Utrecht beschikt over een landelijk netwerk van zeer ervaren lokale installateurs. Onze installateurs staan 24 uur per dag paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

R

Toilet verstopt

R

Lekkage

R

Douchputje verstopt

R

Gootsteen ontstoppen