Bereikbaar

24/7

Riool ontstoppen Utrecht

Voor al uw verstoppingen en water problemen
  • Lekkage
  • Verstoppingen
  • 24/7 ontstoppingsdienst
  • Leidingen vervangen
  • CV Ketel installatie en reparatie
Bel ons nuContact

Riool ontstoppen

Haastige spoed is zelden goed. Zo luidt het spreekwoord in ieder geval. Maar wanneer uw riolering verstopt zit is het misschien wel fijn wanneer er met spoed iemand bij u komt om dit vreselijke probleem te verhelpen. Wanneer de riolering verstopt zit, kunt u niks meer met uw leidingen en afvoeren en staat uw huishouden of bedrijf echt even stil. Er kan niet worden afgewassen, gedoucht, niemand kan in bad en zelfs een bezoekje naar het toilet kan niet meer. Daarvoor moet u naar de buren of familie die dichtbij woont of u moet zelfs met een emmer in de weer gaan. Maar wij snappen uiteraard dat u dit liever niet wilt. Daarom zijn de loodgieters van Loodgieter Utrecht 24/7 bereikbaar en staan ze altijd voor u paraat om uw verstopping zo spoedig mogelijk op te lossen.

Loodgieter Utrecht

Wat mensen vaak doen wanneer ze erachter komen dat de riolering verstopt zit, is grijpen naar de chemische ontstoppingsmiddelen. Maar deze doen uiteindelijk meer kwaad dan dat ze u helpen. Ze beschadigen de leidingen en zorgen er mogelijk voor dat het probleem alleen maar verergert of vaker terugkomt. En wanneer deze middelen verkeerd gebruikt of gemixt worden kan dit ernstige schade toebrengen. Niet alleen in uw leidingen en afvoeren, maar ook aan uw eigen lichaam. En dat willen we natuurlijk niet hebben. Beter is het om meteen een naar ons te bellen en dan komen we er gelijk aan. Met de kennis en het vakmanschap dat we in huis hebben kunnen we ieder, zelfs onmogelijk lijkend, probleem voor u aanpakken en behandelen. We kunnen buizen vervangen of repareren; niks is ons te moeilijk. Wel is het aan te raden dat, wanneer u eenmaal een verstopte riolering hebt gehad, deze eens in de 2 jaar grondig na te laten kijken en preventief schoon te laten maken. Zo voorkomt u dat u weer met een verstopt riool zit. We zijn altijd snel bij u, wat met een verstopt riool absoluut van pas komt. In dat geval is haastige spoed wel even goed. Voor grotere riool problemen werken wij samen met Ontstoppingsbedrijf Utrecht.

riool ontstoppen utrecht
riool ontstoppen
loodgieter utrecht
riool ontstoppen utrecht
loodgieter utrecht

Loodgieter nodig in Amersfoort? Wij zijn inmiddels 20 jaar werkzaam in Utrecht en omgeving. Staat uw wijk er niet tussen? Geen probleem! Bel ons om erachter te komen of wij ook bij u in de buurt komen. Wij helpen u graag verder. Voor riool ontstoppen in Haarlem en omgeving kunt u contact opnemen met onze Utrecht van Ontstoppingsbedrijf Haarlem.

24/7 loodgieter amersfoort

Erkende loodgieter

24/7 Service

de erkende loodgieter Utrecht beschikt over een landelijk netwerk van zeer ervaren lokale installateurs. Onze installateurs staan 24 uur per dag paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

R

Toilet verstopt

R

Lekkage

R

Douchputje verstopt

R

Gootsteen ontstoppen