Bereikbaar

24/7

WC ontstoppen Utrecht

Voor al uw verstoppingen en water problemen
  • Lekkage
  • Verstoppingen
  • 24/7 ontstoppingsdienst
  • Leidingen vervangen
  • CV Ketel installatie en reparatie
Bel ons nuContact

WC Verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop wij een wc ontstoppen. Allereerst de meest gebruikte manier; de plopper. Met rubberen handschoenen en heel veel kracht kan een verstopping dichtbij de pot verholpen worden. Wanneer het probleem dieper zit, werkt dit niet en moeten we iets anders gaan proberen. Zo bestaan er ook speciale apparaten die al het water kunnen opzuigen. Soms wordt de oorzaak van de verstopping dan mee opgezogen. Wanneer al het water is opgezogen, en de verstopping is er nog steeds, gaan we proberen om met een speciale ontstoppingsveer het probleem kunnen verhelpen. Mocht dit nog steeds niet baten, gaan we door naar de volgende oplossing. Dat is iets wat we u persoonlijk niet aanraden, zeker niet om het zelf uit te proberen, maar altijd door een vakman te laten doen die weet waar hij mee bezig is. Een ontstoppingsmiddel. Deze bevatten heel veel chemicaliën, waar uiterst voorzichtig mee om moet worden gegaan. Maar wij gebruiken liever onze eigen, professionele apparatuur om uw wc te ontstoppen. We analyseren eerst het probleem, stellen vast wat de locatie van het probleem is en gaan daarna met een bijpassende oplossing aan de gang.

Loodgieter Utrecht

De loodgieters van Loodgieter Utrecht hebben moderne apparatuur die niet te veel rommel en overlast met zich mee brengen. Zo kunnen we met een hogedrukmachine uw wc en bijbehorende leidingen grondig doorspoelen. Wanneer de kern van het probleem bijvoorbeeld een prop toiletpapier blijkt te zijn, kan deze vaak worden verwijderd door een haakje of ontstoppingsveer te gebruiken. U kunt verder gewoon uw dagelijkse bezigheden uitvoeren terwijl wij voor u bezig zijn om het probleem te verhelpen. Wij staan altijd voor u klaar, dag en nacht. Want u moet ongetwijfeld ´s nachts wel eens naar de wc, dus dan is het fijn dat die het ook gewoon doet. Wij staan altijd voor u klaar, wij zijn zo snel als mogelijk ter plekke en zorgen ervoor dat de verstopping zo snel mogelijk is opgelost.

WC ontstoppen
wc ontstoppen utrecht
loodgieter utrecht
wc ontstoppen utrecht
loodgieter utrecht

Loodgieter nodig in Utrecht? Wij zijn inmiddels 20 jaar werkzaam in Utrecht en omgeving. Staat uw wijk er niet tussen? Geen probleem! Bel ons om erachter te komen of wij ook bij u in de buurt komen. Wij helpen u graag verder. Voor problemen met het het toilet in de omgeving van Almere kunt u contact opnemen met onze betrouwbare partners van Loodgieter Almere

24/7 loodgieter utrecht

Erkende loodgieter

24/7 Service

Betrouwbare en erkende loodgieter Utrecht beschikt over een landelijk netwerk van zeer ervaren lokale installateurs. Onze installateurs staan 24 uur per dag paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

R

Toilet verstopt

R

Lekkage

R

Douchputje verstopt

R

Gootsteen ontstoppen