Categorieën
Uncategorized

How to Install a extension.

Nadat u alle controles hebt uitgevoerd, is het tijd om uw extensie te installeren. Het graven zou binnen een paar dagen na ontvangst van de tekening moeten beginnen. Uw huisbouwer zal de fundering tot de vereiste diepte grinden.

De gemetselde fundering wordt geïnspecteerd bij kleine breuken, de kosten van de patch worden op uurbasis door de metselaars in rekening gebracht, afhankelijk van de grootte en wat er met het gebied gebeurt. Dit mag alleen door een professional worden uitgevoerd.

Het leggen van een betonnen fundering is een goed alternatief. Deze worden over de hele wereld gebruikt door metselaars omdat ze goed werken en sterk zijn. In Europa maken ze deel uit van het gebouw zelf. De stalen verstevigingen zijn veel sterker. Het is niet waar dat alle vochtigere bakstenen gebouwen op deze manier zijn gebouwd. Het voordeel is de snelheid van herstel wanneer dit door een professional wordt gedaan. Materialen kunnen zelfs langer op voorraad worden gehouden voordat ze nodig zijn voor de rest van de bouwwerkzaamheden. Het hoogste niveau van het gebouw zal veel meer wegen dan een eenvoudige bakstenen muur. Wollen materialen en gips voor een kalkmortel mortel mortelmuren vormen de basis van elk gebouw dat kan worden hersteld. Opgeslagen materialen zijn veel goedkoper.

Ook is een goede voorbereiding van de grond een must, omdat door weersomstandigheden zelfs de stenen op tijd kunnen worden verwijderd.

Nadat de funderingen zijn geplaatst, wordt de derde fase van het gebouw voltooid: stukadoorswerk. Dit moet op alle bakstenen muren worden aangebracht nadat ze het gips hebben uitgehard. U kunt kiezen voor een standaard latex, een tan of een bruine gehydrateerde kalkmortel. Als u een vrolijke bakstenen schoorsteen legt, moet de kalkmortel geelbruin of bruin zijn voor sterkte en regelmaat. Als een bakstenen schoorsteen op een winderige plek staat, bijvoorbeeld op een strand, is de bruine mortel het beste voor een lange levensduur en kleuring, omdat brandhout zelfs in de mortel kan barsten. Andere stenen moeten worden geverfd voordat ze worden gepleisterd.

Leg een rij stenen ter hoogte van de SilverdcPressMark itatic-behandeling.

De eerste rij stenen moet het werkvlak worden genoemd en de tweede rij het werkvlak. Hierdoor heb je een horizontale lijn waarop je de stenen legt.

Pak eerst alle gebroken stenen op om te voorkomen dat opgeworpen metselwerk breekt. Als er kleine reparaties moeten worden uitgevoerd, voegt u er nog een paar aan de zijkant toe. Als een metselwerk scheuren vertoont door slijtage, kan een klein stukje worden uitgebeiteld.

Het metselwerk is nu bepleisterd met een soort gekleurde modder, bekend als rood gemetseld, dat in de meeste bouwmarkten wordt verkocht. Dit moet worden gemengd met de beste waterdichting in de waterdichtingsafdeling van uw dichtstbijzijnde bouwmarkt. Breng een flinke hoeveelheid aan op een breed horizontaal oppervlak en zorg ervoor dat het niet helemaal droogt – het eindresultaat heeft een beetje water nodig.

Houd er rekening mee dat de regen langzamer stroomt als het oppervlak vochtig is. Dus als je al gepleisterd bent, kun je een troffel gebruiken om het uit te smeren, totdat je het overtollige net kunt wegvegen. Of ouderwets, een schraper van een baksteen.

Je vinger over de mix laten glijden en verspreiden door de zwaartekracht is de beste manier om van die laatste steen of het laatste stuk steen af ​​te komen dat is opgegraven om plaats te maken voor het metselwerk.

Als het metselwerk op enig moment krimpt, kan het alleen worden afgedicht met een waterdichte laag, dan kunnen stenen worden uitgebeiteld tot een "ondiep" verband. (Zie fout nr. 2.)

Laat de mortel nooit drogen voordat u hem repareert – hij wordt broos en barst weer. Er is veel extern verkeer dat dit een behoorlijke klus kan zijn voor één man. En de mortel meel langs het metselwerk.

Zodra de mortel klaar is om te werken, overschilderen met een dunne laag mortel, na het mengen hebben we een Brickmph Factory. Als dit al is ingesteld, zal ik meedogenloos zijn. Breng veel lagen aan, maar moet het punt duidelijk maken. Breng alleen een dunne laag mortel aan, dan nog een dunne laag pas nadat de eerste laag is opgedroogd – en tegen die tijd zou je het kunnen voegen.

Als het oppervlak van het metselwerk bedekt is met verf, probeer het dan te bedekken met een zuur schuurmiddel – leer jezelf om het schoon te maken als het is opgedroogd – het neemt gemakkelijk verf af.

Als baksteen nieuw, zanderig of ruw is, moet er een kleine inspanning worden geleverd, en het is het beste om een ​​​​starter aan te brengen van dunne lagen mortel of mortel starter van mortel, kwast; deze mortel moet stevig en kwastbaar zijn om in de voegen te komen. U kunt oud staal gebruiken om de mortel te drijven of met uw vinger op de muur. Dit blijft zo totdat je het hele cement droog hebt – en hetzelfde als de kracht van North Enjoy, verdeel het in mede80% is van mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.